Спеціальний гість Lviv Fashion Week - Frau Blau

Среда, 23 октября 2013, 16:31
Бренд Frau Blau був заснований в 2002 р. дизайнерами Хеленою Блаунштейн і Філіпом Блау. В основі концепції марки – якісна мода з почуттям гумору, пов'язана з позитивним поглядом на життя і переконанням, що важливо насолоджуватися кожним етапом своєї праці.
Спеціальний гість Lviv Fashion Week - Frau Blau

У колекціях Frau Blau проявляються міждисциплінарні вміння обох дизайнерів, які мають різну освіту. Це поєднання мистецтва і дизайну одягу. Хелена закінчила Коледж інженерії та дизайну Shenkar, здобувши ступінь бакалавра fashion-дизайну, Філіп робить свій внесок у розвиток проектів через досвід випускника факультету мистецтва і графічного дизайну Інституту мистецтва та дизайну Avni.

Результатом їх співпраці є розробка спеціальної техніки створення digital принтів на тканині. У 2007 р. Філіп та Хелена отримали Нагороду Міністерства науки, культури та спорту Ізраїлю за досягнення в моді, зокрема за внесок у розвиток технічного напряму. У Frau Blau два бутіка, їх твори та колекційні речі експонуються та зберігаються в галереях, музеях і приватних колекціях клієнтів.

У Львові Філіп Блау представить нову колекцію весна/літо 2014 "Блиск" і прочитає лекцію "Imaginary Diamonds - шлях дизайнера".

Лекція "Imaginary Diamonds - шлях дизайнера" відбудеться у суботу, 26 жовтня, о 14.00 (готель "Асторія", вул.Городоцька 15, вхід за попереднім записом). Записатися на лекцію можна за телефоном: 067 258 37 41

Показ Frau Blau на Lviv Fashion Week - неділя, 27 жовтня, 19.00

Участь міжнародних гостей: дизайнерів Alfredo Villalba (Іспанія), San Andres Milano (Італія), Frau Blau (Ізраїль) та Inbal Gvili (Ізраїль) відбувається за підтримки Fashion Politique Ltd. та F'OLITIQUE Magazine London.

comments powered by HyperComments