Lviv Fashion Week представив головні колекції

Оля Юречко  |  Воскресенье, 27 октября 2013, 09:07
Дві колекції, які продемонстрували на Lviv Fashion Week іноземні дизайнери вчора розчарували і потішили…кожна по-своєму. Колекція від MMC Studio та Alfredo Villalba відрізнялися за стилем, за наповненням, за виконанням, загальною картинкою і, відповідно, враженнями від неї.
Lviv Fashion Week представив головні колекції

Колекція польського дуету Ілони Маєр та Рафала Міхалака виконана у стилі Pret-a-Porter зображала мінімалізм 90-х з роковим стрітстайлом початку 70-х. Намагаючись бути новаторами та створювати ексклюзивні речі, дизайнери поєднали шовк і вовну у спортивних силуетах. Лаконічний крій, звична концепція, яскраві помаранчеві кольори шовку поєднані з сірою тефлоновою вовною зовсім не вразили. Колекція поляків ще раз підтвердила те, що «ультрасучасно» не означає «гарно».

Після польської колекції потішив показ Haute Couture від іспанського дизайнера Дієго Вілалби – ексклюзивного гостя Львівського Тижня Моди. Вишукані тканини (шовк, тюль) оздоблені ручною вишивкою, цікаві принти, кристали, металеві аплікації, шкіряні, котонові, шовкові сітки, неопрен і гіпюр поєдналися стильно і гармонійно у приголомшливих моделях вечірнього одягу. Унікальні оздоблення, тонка робота, непересічні тканини і кольори – усе це зробило колекцію від Alfredo Villalba вражаючою та незабутньою. Колекція Haute Couture Spring Summer 14 Cruisе поєднала довгі, короткі, денні, вечірні сукні, які наочно підкреслюють жіночність, характерну бренду ALFREDO VILLALBA.

Довідка:

Дієго Віллалба – креативний директор і син Альфредо Віллалби, засновника відомого іспанського бренду ALFREDO VILLALBA. Дизайнер переглядає антагоністичні, революційні, знакові предмети одягу, черпаючи натхнення з власного бачення сучасного способу життя. Вау-фактор і стиль червоної доріжки – це лише два з відчуттів жінки, яка носить одяг ALFREDO VILLALBA – лідера стилю, що створює тренди.

comments powered by HyperComments