Філософська колекція Inbal Gvili на Львівському Тижні Моди

Оля Юречко  |  Воскресенье, 27 октября 2013, 09:15
Вчора Lviv Fashion Week перемістився на свою останню локацію – виставковий центр Shuvar Expo. Тут на шанувальників знаменитої, визнаної і поцінованої моди чекали не лише покази від відомих світових дизайнерів, але й безліч розваг між ними.
Філософська колекція Inbal Gvili на Львівському Тижні Моди

Так, спеціальна акція, яку організував Львівський Тиждень Моди разом з партнером Радіо Люкс розважила гостей між показами та подарувала учасникам нові речі від молодої дизайнери Andrusiv. А полягала акція в тому, що усі бажаючі могли просто отримати дизайнерську річ, одягнувши її на себе. Лише з одним нюансом – власну річ необхідно було зняти вже і тут, на очах у сотні цікавих глядачів. Та не зважаючи на це, бажаючих отримати бонус «2в1» – дизайнерську річ ще й безкоштовно було предостатньо. І це добряче потішило усіх присутніх.

Після невеличкого «розігріву» на шанувальників моди чекав романтично-філософський показ ізраїльської дизайнери Inbal Gvili, яка на Lviv Fashion Week представила свою колекцію «CONNECTED». Використовуючи образ дерева, дизайнерка намагалася донести людству власний меседж: усі ми поєднані, як гілки дерева і «саме через це об’єднання можемо досягти більшого і знайти баланс із силами природи».

За словами дизайнери, «сучасний світ знаходиться у кризі на багатьох рівнях – соціальному, фінансовому, родинному і багатьох інших…усі ці проблеми є результатом того, що зв'язок між нами не працює. Але криза – це завжди зміна і можливість зародження нового сприйняття того, як ми контактуємо  ставимося один до одного».

Колекція Inbal Gvili, не зважаючи на догматично-філософські судження виявилася дуже ніжною та романтичною. Тканини, що їх використала дизайнера – шовк-органза, шок-шифон, атлас та поєднання ніжних сірих та бірюзових відтінків зробили її ніжною та легкою, а принти дерев досконало відобразили авторський задум.

Відзначу, що Inbal Gvili у своїх колекціях зажди намагається відобразити природу, духовність і соціальні аспекти життя, тому образи усіх її колекцій, не зважаючи на різноманітність, зажди поєднуються у цілісну історію, яка, одначе, вигідно демонструє жіноче тіло.

comments powered by HyperComments