Lviv Fashion Week - перший день

Текст:Олександра Рибакова, Фото: Валерій Шмаков  |  Пятница, 25 октября 2013, 14:31
Метою Lviv Fashion Week є створення у Львові конкурентоздатного центру моди європейського рівня,підтримка починаючих дизайнерів та впровадження українських дизайнерських брендів на європейський ринок.
Lviv Fashion Week - перший день

Перший день Львівського Тижня Моди проходив в концептуальному просторі Фабрики повидла, де відбулися покази LVIV CYCLE CHIC fashion show, покази авторських прикрас EVELINA TRINTCOLIN & ELINA BILOUS("Квадрат Е"), KATERYNA KAROL & IRYNA DZYNDRA("Не та ке"), проект "No Distance" і презентація виставки fashion- фотографії "Ronen Fadida for F'OLITIQUE Magazine".

Концепція проекту молодих художників Ірини Дзиндри та Катерини Кароль "Не та ке" полягає у розгляданні дії сучасного міста на людину і трансформації розуміння краси і моди в сучасному соціумі. У колекції прикрас уміло використовуються два матеріали - скло, як відображення чистоти і вишуканості, і пластик як пошук нового у сьогоденні.

 

"Квадрат Е" - авторський проект художників Евеліни Тринцолін та Еліни Білоус.
Евеліна та Еліна є неодноразовими учасниками всеукраїнських виставок, Moscow design week, Міжнародного симпозіуму художнього скла(2010-2013). Сфера їх творчості лежить у сучасному прикладному мистецтві, живопису, графіці, дизайну одягу. Матеріалом для праці художницям слугує скло, дерево, текстиль та метал. Оригінальність їхнього підхіду полягає у поєднанні технік гуту та фьюзинг, використанні різних фактур та матеріалів, а також у застосованні креативних композиційніх рішень, що у сумі дає цікаві результати.  
23 жовтня  Евеліна Тринцолін та Эліна Білоус продемонстрували комплект авторських прикрас під назвою " Тиждень", присвячений кожному дню тижня. Ідея колекції полягає у тому, щоб надати значення кожному дню. Прикраси творчого тандему позбавлені гендерних ознак. Художниці позиціонують свої вироби як прикраси для вільних людей, без умовностей і стереотипів. Колекція дещо агресивна по стилістиці: загострені форми без декору, використання кольору мінімальне - це колір деревини, золото, білий та антрацитовий. Основний акцент смислового навантаження покладений на форми - прості, лаконічні і самодостатні.
 
  Доречі, "Квадрат Е" викоривує екологічно чисті матеріали, як то скло та дерево. Дерево надає виробам м'якість, затишок і відчуття надійності, а скло у свою чергу додає невпевненості, авантюризму, бажання експериментувати і мінятися. Кожна деталь виконана вручну, це унікальні не тиражовані роботи.
 Еліна Білоус з "Квадрату Е"( зліва)  та Наталі Красневич - дизайнерка марки "Ману (зправа).
                                                          Гості Lviv Fashion Week.
                                                         Запальні дівчатка...
                                                           ...та вогняне шоу!
 
 
comments powered by HyperComments