SAN ANDRES MILANO презентував колекцію Mademo¡selle Lupita

Наталя Істоміна  |  Воскресенье, 27 октября 2013, 12:30
Креативний директор бренду San Andres Milano Andrés Caballero представив колекцію одягу на Львівському тижні моди. Показ відбувся у Західно-Українському Автомобільному Домі Mercedes-Benz.
SAN ANDRES MILANO презентував колекцію Mademo¡selle Lupita

    Креативний директор бренду San Andres Milano народився у 1981 р. в Мехіко. Там він навчався мистецтву моди у школах fashion-дизайну. Згодом митець виграв стипендію Інституту Марангоні в Мілані, і після того післядипломний курс Haute Couture в Паризькій американській академії в Парижі.

    Крилатим став вислів Andrés Caballero про самого себе, який називає себе швидше традиційним кравцем, ніж сучасним fashion-дизайнером. Із цього приводу митець розповів журналістам, що займається від намалювання ескізу одягу до викроєння, пошиття і примірки. Найголовніше, що він любить займатися всім цим.

    Бренд San Andres Milano фігурує у світі моди від 2006 року. Дебют відбувся під час Milan Fashion Week, де була представлена колекція з 30 одиниць. Особливий крій та деталі ручної роботи забезпечили колекції  прекрасні відгуки від японських байерів та італійської преси. Через 2 роки бренд приймає участь у проекті Fashion Incubator, який організовує італійська Палата моди (National Chamber of Italian Fashion). SAN ANDRES MILANO є фіналістом престижного проекту Who Is On Next? 2012 від VOGUE Італія. Однією із знаменитих клієнток бренду є Міла Йовович.

    Колекція San Andres Milano весна/літо 2014 має назву Mademo¡selle Lupita. Люпіта – це традиційна мексиканська  іграшка, яка має вигляд молодої дівчини, вдягненої у вовняне плаття, яке є кольоровим і дуже яскравим. Частиною образу Люпіти також є білі шкарпетки і чорні туфлі. У такий спосіб Andrés Caballero вшановує країну свого походження – Мексику.

    Весняно-літній колекції притаманний контрастний баланс між пастельними і яскравими тонами. Образ жінки є розслабленим, респектабельним і зухвалим водночас. Andrés Caballero зазначає, що колекція була створена для жінки, яка є інтелектуальною, проте в ній також є моделі для типажу „леді”.  

    „Важливо, щоб жінка могла почувати себе зручно в одязі кожного дня Для колекції використовують тканини зроблені виключно в Італії. Важливо, щоб вони були натуральними: це може бути як шовк, так і шерсть, але текстура обов’язково натуральна” – розповідає митець.

Фото: Валерій Шмаков

comments powered by HyperComments