Традиційні вірменські мотиви, діти і „от-кутюр” на показі SHADOYAN FASHION

Наталя Істоміна  |  Воскресенье, 27 октября 2013, 16:13
SHADOYAN FASHION продемонстрував нову колекцію одягу у рамках Lviv Fashion Week. Показ відбувся у Західно-Українському Автомобільному Домі Mercedes-Benz. Оцінити колекцію маестро прийшли найвідоміші люди Львова у різних сферах. Серед них зірки, бізнесмени та публічні персони.
Традиційні вірменські мотиви, діти і „от-кутюр” на показі SHADOYAN FASHION

    Дизайнер бренду SHADOYAN FASHION Kevork Shadoyan живе і працює в місті Єреван у Вірменії. Дизайнер є учасником fashion-показів і фестивалів у США (Бостон, Х'юстон, Лос-Анджелес), Австралії (Сідней), Франції (Париж) та Гонконзі. Власні fashion-шоу митець організовував у  Вірменії, Prêt-àporter Yerevan,  та в  Москві “Асамблея Моди”.

    У колекції поєднані речі „от-кутюр”, одяг із національними вірменськими мотивами та вбрання для дітей. У Kevork Shadoyan є свої мотиви для такого нестандартного і майже нереального для світу високої моди поєднання. Дизайнер пояснює, що діти це складова шоу. Адже саме вони приносять радість і хороший настрій. Із маестро важко не погодитись, якщо враховувати те, як на появу малечі на подіумі відреагувала публіка. Національні мотиви в одязі приносять задоволення Kevork Shadoyan. Він запевняє, що робить це для душі.

    „Більшість плать у цій колекції є легкими. У колекціях переважають атлас, шовк. Є багато ручної роботи” – розповідає митець.

    На запитання журналістів що надихає до творчості дизайнер відповів, що різні фрагменти із життя. Серед них діти і прекрасні жінки.

    Дизайнеру надзвичайно сподобався Львів і люди у місті. „Навіть київський тиждень моди подобається менше, ніж львівський. Хочу сюди приїжджати ще. Колекція, яка буде представлена сьогодні – це перша презентація” – зізнається Kevork Shadoyan.

    Дизайнера часто питають для чого йому працювати в етнічному стилі, якщо він не буде комерційно успішним. На це митець відповідає, що не хоче бути комерційно заангажованим як інші дизайнери. „Люди причетні до моди часто говорять – для чого тобі це? Я відповідаю, що комусь подобається таке, а комусь таке” – зазначає маестро.

    Родзинкою показу стало весільне плаття. Прекрасне, традиційно біле вбрання зачарувало львівських поціновувачів моди. Дизайнер особисто провів із подіуму наречену-модель.

Автор: Наталя Істоміна

Фото: Валерій Шмаков

comments powered by HyperComments