Благодійний показ від Оксани Мухи на Lviv Fashin Week

Оля Юречко, фото: Валерій Шмаков  |  Понедельник, 28 октября 2013, 12:23
Окрім фешн-розваг, можливості продемонструвати себе і побачити інших, повчитися і просто відпочити щороку Lviv Fashin Week виконує і дуже важливу, навіть життєдайну у прямому значенні функцію – рятує життя. Вже кілька років поспіль останній показ завершального дня – благодійний. Цього року у рамках благодійної акції свою колекцію вечірніх суконь Haute Couture продемонструвала відома дизайнерка Оксана Муха.
Благодійний показ від Оксани Мухи на Lviv Fashin Week

«Я не один» – так називається сучасний і динамічний благодійний фонд, який створює умови для доступної високотехнологічної допомоги дітям  Україні, а також надає можливість українським лікарям отримати надсучасні знання та освоювати нов. Технології, реалізовує соціально-медичні проекти та організовує надскладні операції для українських дітей за участі під керівництвом найкращих іноземних лікарів.

Вже кілька років поспіль Lviv Fashin Week співпрацює з фондом «Я не один» та організовує благодійні покази від найвідоміших дизайнерів України. Так, у попередні роки участь в акції взяли Роксолана Богуцька, Олена Даць, Софі Марія Сєдова та ін.

12-го сезону свою колекцію вечірніх суконь  Haute Couture у рамках благодійної акції продемонструвала Оксана Муха. Тяжко обрати якесь слово, яким можна означити багатогранну і цілісну водночас колекцію дизайнерки. Вона яскрава, витончена, насичена, якісна і просто красива. Кожна сукня Оксани Музи – витвір мистецтва, який має власну історію і може творити нову. Сукні від Oksana Mukha – справді високе мистецтво.

Довідка:

1994 року у Львові Оксана Муха заснувала компанію, що називалася «Галвестмода».

1998 року компанія під її керівництвом виходить на ринок Росії, через деякий час у Львов відкривається магазин від компанії, а з 2004 року вона виходить на ринок Німеччини. З 2006 року розпочинається співпраця зі США  компанія починає працювати під назвою «Oksana Mukha».

Сьогодні бренд «Oksana Mukha» – відомий не лише  Україні та Росії, але й в Європі та Америці. 

comments powered by HyperComments