Суспільне становище та боротьба за чоловіка в одязі від AMINA VISHNEVSKAYA

Наталя Істоміна  |  Четверг, 31 октября 2013, 01:20
AMINA VISHNEVSKAYA – молодий талановитий дизайнер, що презентував власну колекцію одягу весна/літо 2013 на Lviv Fashion Week. У колекції постав образ сильної, самодостатньої жінки, яка попри все залишається жіночною.
Суспільне становище та боротьба за чоловіка в одязі від AMINA VISHNEVSKAYA

    Аміна творчістю виражає своє бачення образу сучасної жінки. На її глибоке переконання створення силуету не можливе без розуміння душі прекрасної половини людства.

    Одяг бренду AMINA VISHNEVSKAYA відповідає стилю „New casual romance”. Команда дизайнера бере на себе важливу місію подарувати більше прекрасного цьому світу з допомогою створених колекцій. Для одягу використані найкращі матеріали, оскільки якість вбрання – понад усе.

    Колекція Аміни Вишневської має назву „Woman with secret”. В основу колекції лягла ідея відтворити настрій жінки в різних часових зонах дня. Одяг не є орієнтованим на певну вікову категорію, адже слабка стать може бути прекрасною і самодостатньою у різному віці.

    Дизайнер розповідає, що використання тканин – це проявляння жіночності у моїй колекції. „Колекція присвячена тому, як жінка може себе подати у суспільстві і найголовніша мета – це завоювати чоловіка” – заявляє мисткиня.

Фото: lvivexpres.com

comments powered by HyperComments