«F'OLITIQUE» для Lviv Fashion Week

Оля Юречко  |  Четверг, 24 октября 2013, 11:52
Ексклюзивні покази та fashion-шоу, що пропонує своїм шанувальникам Lviv Fashion Week цього року доповнила виставка світової знаменитості у галузі фотографії – Ронена Фадіди. Виставка з однозначною назвою «Ronen Fadida for F'OLITIQUE Magazine» представляє серію професійних фото зроблених фотохудожником у різні роки для модного глянцю «F'OLITIQUE».
«F'OLITIQUE» для Lviv Fashion Week

Як не дивно, про життя фотохудожника з Ізраїлю відомо не так багато. Народився  виріс він у місті Хайфа, багато подорожував країнами Азії, Африки, Австралії. Власне, саме там у нього зародилася любов до фотографії. У Південній Африці Ронен Фадіда вивчав особливості фотонауки, навчаючись у школі Port Elizabeth Technikon. Сфера його зацікавлень була зорієнтована на документальне та fashion-фото. Після закінчення навчання, фотограф багато експериментував, працюючи у найекзотичніших місцях світу та удосконалював свої навики, працюючи фотожурналістом у Ізраїлі.

Про геніальність фото Ронена Фадіди говорить те, що у галузі fashion-фото він працює не так давно – всього 5 років, однак за такий короткий відрізок часу зумів зробити собі ім’я у світі моди. Нині фотохудожник працює з «Renuar», «Laisha Magazine», «Blazer», «Go Magazine», «Wrangler Jeans», «At Magazine» та ін. Окрім того, Ронен Фадіда співпрацює з журналами «Vogue Italy» та лондонським «F'OLITIQUE». Саме за підтримки Fashion Politique Ltd. і «F'OLITIQUE Magazine London» у рамках Львівського Тижня Моди відбувається презентація його фоторобіт.

Власне, представлення всесвітньовідомих фотографій відбулося вчора на офіційному відкритті Lviv Fashion Week і, треба сказати, на руїнах першої локації вони виглядали досить оригінально. По ідею такої презентації, організатори розкажуть на другій частині виставки, що відбудеться 26-27 жовтня у виставковому центрі Shuvar-Expo. 

comments powered by HyperComments